... a megfizethető biztonság ...

Sz & Sz
    Vagyonvédelem

®

Zárszervizünk az év minden napján megrendelőink rendelkezésére áll. Munkadíjunk a kerülettől, az időponttól, napszaktól és ünnepnaptól függetlenül 6.000.- forint, mely magába foglalja a kiszállási díjat is.

Nem növekednek a díjak attól, hogy két zárat kell cserélni, vagy attól, hogy nem "műszaki" ajtónyitást végzünk. Cégünk nem a bajbajutottak lehúzására szakosodott, kollégáink már 15 éve állnak a lakosság szolgálatában.

Telefonszámaink éjjel-nappal elérhetőek, személyesen is megtalálhatóak vagyunk bemutatótermünben, ahol megtekinthetőek az általunk forgalmazott és gyártott termékek is.

Az elmúlt évek tapasztalata a garancia arra, hogy minden helyzetben a legjobb megoldást tudjuk javasolni, és képesek vagyunk a legextrémebb helyzeteket is megoldani.

Gyorsszolgálatunknál megtalálhatóak a gyakran előforduló zárak, zárbetétek, de reagálni tudunk speciális esetekre is. Amennyiben szükséges a zárszerkezet vagy zárbetét külön beszerzése, beszállítóinkkal kötött szerződéseink alapján a legjobb árakat tudjuk kínálni vásárlóinknak.

Non-Stop Zárszervíz

Címkefelhő

zárszerviz ajtónyitás zárcsere zárjavítás hevederzár biztonsági ajtó biztonsági rács ablakrács kamera riasztó bejárati kapu zárszervíz zár lakatos díszrács biztonságtechnika vagyonvédelem betörésvédelem betörés ajtózár hengerzár ajtónyitás ajtómentő kulcs sofa elzett mabisz riasztó riasztórendszer kamera kamerarendszer tolókapu kapuzgató elektromos kapu fémajtó acélajtó zárszerviz zár gyorsszolgálat non-stop éjjel-nappal 0-24 Budapest